Mission trip – Keniareis 2019

We gaan naar Kenia!! Bijna elke jaar probeert Sosurwo Fonds projecten in de Marakwet East van Kenia te realiseren. In 2019 zullen wij samen met de Nazarene Mission International (NMI) Rotterdam een missiontrip organiseren naar dit gebied! De datum van deze reis is gepland van 24 juli t/m 14 augustus 2019.

Doel van de missiontrip
Het praktische doel van missiontrip is om de Nieuwe Gemeente in Marakwet East te ondersteunen door de bouw van de slaapzaal, en allerlei activiteiten voor volwasenen. Daarvoor zamelen we geld in, en gaan naar Marakwet East.
Wij willen gaan om deze mensen te ondersteunen en op verschillende manieren te dienen met evangelisatie en sociale projecten.
Kenia in een notendop:
Kenia staat bekend om zijn mooie nationale, weelderige bossen, adembenemende bergen en de nog steeds voorlevende tribale culturen. In Marakwet East, Elgeyo/Marakwet County zul je deze unieke kenmerken tegenkomen. Daarnaast vind je in deze regio de beroemde lange afstand marathon lopers en mooie berghellingen met volop acacia bomen. Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen, zo ben je in staat de prachtige omgeving te verkennen en de cultuur te leren kennen.

Voor wie?
De reis is voor alle Leeftijden vanaf 20 jaar. SosurwoFonds is een Christelijke organisatie en wij hanteren Christelijke normen en waarden.

Informatieavonden
Er staan 3 informatieavonden gepland, waar wij alle vragen zullen beantwoorden over de reiskosten en de projecten:
• 25 januari 2019: 18:30 – 20:30
• 8 februari 2019: 18:30 – 20:30
• 4 april 2019: 18:30 – 20:30

4 april staat ook een benefietdiner gepland, zodra hierover meer informatie beschikbaar is zal deze op de website verschijnen.
De avonden zullen plaatsvinden in de Kerk van de Nazarener te Rotterdam, Carnissesingel 240.

U kunt zich aanmelden voor een van de informatieavonden via info@sosurwofonds.com

 

Scroll to Top